Aşçılık programı 2. Sınıf öğrencilerimiz, Yöresel Mutfaklar dersi kapsamında, Gastronomi ve Mutfak Sanatlar Bölümü hocalarımızdan Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner&rsquo...
Hoşgeldiniz
![]() |
---|
Sevgili Öğrenciler, Hızla gelişen ve değişen dünyada, yetişmiş insan kaynağının önemi gün geçtikçe artmaktadır. Hemen hemen tüm sektörlerde iyi eğitimli, alanına hakim, üst düzeyde iş ahlakına sahip çalışanlara duyulan ihtiyaç meslek yüksekokullarının sorumluluklarını da artırmaktadır. Okulumuz 2021 yılında resmi gazetede yayımlanarak kurulmuş ve o günden bu güne Ulu Önder’in “eğitimde kaybedilecek bir fert dahi yoktur” şiarıyla, hem akademik hem de öğretim kalitesini yükselterek yoluna devam etmektedir. Hedefimiz, siz değerli öğrencilerimizi tam donanımlı şekilde meslek hayatına hazırlayarak, ülkemizin ve insanlık medeniyetinin ihtiyaç duyduğu meslek elemanlarını yetiştirmektir. Dr. Öğretim Üyesi Erdem DEMİR Meslek Yüksekokulu Müdürü |
Bu Sayfayı Paylaş:
- 24 Nisan 2025
- 19 Şubat 2025
Bugün Doğa Koleji öğrencileriyle birlikte eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdik! Hem birlikte cookie yaptık hem de mutfakla ilgili merak edilenleri konuştuk. Öğrencilerimi...
- 18 Aralık 2024
Anadolu topraklarında açılan ilk restoran olan Hacı Abdullah Lokantası Genel Müdürü Turgut Gülen, "136 Yıllık Efsane Hacı Abdullah'ın Hikayesi" konulu we...
- 03 Aralık 2024
3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen "Yılbaşı Konseptli Kapı Süsü Tasarım Atölyesi"nde öğrencilerimizle birlikte hem güzel vakit ...
- 25 Kasım 2024
Aralık Ayı içerisinde 1 hafta sürecek eğitimimize katılımlarınızı bekliyoruz. Detaylı bilgi için Alanya Üniversitesi Aşçılık Programı Resmi Instagram...
Etkinlik girişi yapılmamıştır.
Tümünü GörSite Haritası
- HAKKIMIZDA
- ADAY ÖĞRENCİ
- ULUSLARARASI İLİŞKİLER
-
AKADEMİK
- Fakülteler
- Meslek Yüksekokulu
- Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
- Yabancı Diller Yüksekokulu
- Akademik Takvim
- Akademisyen El Kitabı
- MERKEZLER
- INTERNATIONAL WEEK